تست ترس های قبل از ازدواج PFS
ازدواج برای هر شخص در زندگی یک تصمیم جدی است. این در حالی است که برای بعضی از افراد ازدواج مثل یک کابوس می باشد. شاید همه ما با افرادی رو به رو شده باشیم که می گویند؛ “من برای ازدواج آماده نیستم”، “من به درد ازدواج نمی خورم”، “ازدواج مرا به وحشت می اندازد”.
همه این ها نشانه های فرار از ازدواج یا به عبارت دیگر ترس از ازدواج است. با این حال، ازدواج مفهومی است که با واژه عشق همراه است و توسط همه جوامع به عنوان یک امر طبیعی و مهم مورد تاکید قرار می گیرد. پس چرا مردم از ازدواج می ترسند؟
ترس از ازدواج (گاموفوبیا)
گاموفوبیا یا ترس از ازدواج می تواند ناشی از تجربیات منفی ازدواج باشد که در خانواده یا اطرافیان نزدیک شاهد آن هستیم. این ترس را می توان به عنوان ترس روانی از دلبستگی نیز تعریف کرد.
اضطراب ناشی از دلبستگی به یک نفر باعث می شود برخی افراد فکر کنند که بهتر است تنها زندگی کنند. البته این می تواند یک نگرانی دلهره آور برای به عهده گرفتن مسئولیت شخص دیگری باشد.
ازدواج همچنین با تعهدات مادی- معنوی و همچنین انواع فداکاری ها همراه است. همه اینها می تواند منجر به بروز احساساتی از قبیل ترس و اضطراب در برخی از افراد شود و در نهایت به دور شدن از ازدواج منجر گردد.
تست ترس های قبل از ازدواج 10 عامل ترس را بررسی و راهکارهایی را به شما ارائه می دهد.
دلایل ترس از ازدواج
همانطور که در بالا ذکر شد، بزرگ شدن در یک خانواده ناراضی یا تجربه چنین نمونه هایی می تواند منجر به ترس از ازدواج شود. اما دلایل دیگر برای ترس از ازدواج چیست؟
زندگی طولانی مدت به تنهایی و عادت کردن به این نوع زندگی می تواند یک نگرانی ایده آل برای به اشتراک گذاشتن همان شرایط با یک شخص ایجاد کند. همچنین زندگی در یک خانواده شاد ممکن است باعث شود فرد حتی کوچکترین نمونه از بحث و گفتگو با شریک زندگی خود را به عنوان علتی برای از دست رفتن زندگی شاد قبلی خود تلقی نماید.
این دیدگاه که طلاق به دلیل فشار خانواده و جامعه امری منفی در نظر گرفته می شود، یکی دیگر از دلایلی است که زمینه ساز ترس از ازدواج می شود. علاوه بر این، شیوه های سنتی ازدواج مانند درخواست اجازه والدین دختر، درگیری ها و مراسم های مربوط به عروسی می تواند ترس هایی را در افراد ایجاد نماید.
تست روانشناسی ازدواج
تست روانشناسی ازدواج اشاره به ابزارها و آزمون هایی دارد که در مشاوره ازدواج، برای تسهیل تصمیم گیری بهتر، قبل از ایجاد روابط مشترک به کار می رود. اهمیت روانشناسی ازدواج به آن دلیل است که هیچ رابطه ای به اندازه روابط زوجی نمی تواند نیازهای روانی و اجتماعی یک فرد را تامین کند. داشتن یک رابطه زوجی صمیمانه و صادقانه برای هر فرد جزء دغدغه های ذاتی او به شمار می رود.
با این حال نگرانی ها و مشکلاتی که گاها در پس روابط زوجی رخ می دهد، باعث شده است تا علم روانشناسی ازدواج به عنوان مفهومی که به سنجش و مشاوره پیش از ازدواج می پردازد، توسعه یابد.
نکته مهم- گاهی اوقات مقابله با ترس ها و نگرانی ها بسیار سخت است. ازدواج به طور طبیعی جزء عوامل استرس زای زندگی است. بنابراین برای مدیریت آن لازم است تا راهبردهای مقابله با استرس خود را نیز بررسی کنیم. افرادی که تاناتوفوبیا دارند معمولا از راهبردهای اجتنابی هیجان مدار استفاده می کنند. برای آگاهی از راهبردهای مقابله ای خود و تمرین روش های مثبت می توانید به تست استرس مراجعه کنید.
تست ترس های قبل از ازدواج
پرسشنامه ترس های قبل از ازدواج دارای 30 سوال می باشد که به صورت 5 درجه ای از کاملا موافقم تا کاملا مخالفم تنظیم شده است.
شما با پاسخ دادن به سوالات این آزمون می توانید میزان ترس خود از ازدواج را در عامل های محیطی، دوستان و اقوام، ترس از شکست فردی، ترس از سرخوردگی و نا امیدی، شکست در روابط قبلی، عدم توانایی در حفظ دوام رابطه، شک در انتخاب طرف مقابل، ترس از توقع والدین، اشتیاق برای مجرد ماندن و ترس از فنا پذیری عشق بسنجید.